View this site in : Engels
test

Markten

Apparatenbouw
Nederland kent een sterke positie als het gaat om apparatenbouw. Als het gaat om  medische apparaten, communicatie displays, test apparatuur e.d. is een uiterst slim concept vereist. De..
read more >>
Automotive
Zowel Nederland als België hebben steeds al een sterke band gehad met de automotive sector. Enerzijds als toeleverancier van hoogwaardige onderdelen/samenstellingen, en anderzijds..
read more >>
Baggerschepen Baggerschepen
Ook in deze markt zijn er meerdere toepassingen waar we met de Stamford generatoren uitstekende resultaten hebben bereikt. Niet alleen generatorsets voor het boordnet en complete..
read more >>
Drank
De drankindustrie vraagt een grote flexibiliteit in hun productie en ze bereikt dit door een hoge graad van automatisering en slimme interne transportsystemen. Producten worden steeds..
read more >>
Food
Consumenten willen verzekerd zijn van een kwalitatief goed eindproduct. Daarom stelt de verwerkende industrie hoge eisen aan de kwaliteit van hun toeleveranciers. Innovatieve producten en slimme..
read more >>
Noodstroom Noodstroom
STAMFORD generatoren worden vaak in noodstroom-installaties toegepast ; Enkele voorbeelden zijn: Verlichting van gebouwen. Computer-voedingen. Productie back-up systemen. Landbouw..
read more >>
Scheepvaart Scheepvaart
STAMFORD en AVK generatoren zijn al meer dan 40 jaar een begrip in de binnenscheepvaart. In 2006 waren er totaal ongeveer 7000 schepen en duwbakken ingeschreven voor de..
read more >>
Verpakking Verpakking
Levenscycli van producten worden korter en korter. Hierdoor is er een groeiende vraag naar flexibele verpakkingstechnieken. Een andere belangrijke driver voor de verpakkingsindustrie is het..
read more >>
Visserij Visserij
Stamford generatoren worden toegepast op alle soorten zeeschepen in de vermogensbereik van enkele tientallen kVA's voor noodaggregaten tot meer dan 1000 KVA voor schroefasgeneratoren, boordnet..
read more >>
Warmtekracht Warmtekracht
  Al meer dan 25 jaar is Caldic Techniek met de Stamford generatoren werkzaam in deze markt als adviseur en leverancier van generatoren. De kracht van Stamford ligt in de range van 50 tot..
read more >>
Contact gegevens

T : 010-415 66 22

E : info@caldic-techniek.nl