View this site in : Engels
test

Food

Consumenten willen verzekerd zijn van een kwalitatief goed eindproduct. Daarom stelt de verwerkende industrie hoge eisen aan de kwaliteit van hun toeleveranciers. Innovatieve producten en slimme concepten die voor een verbeterde hygiëne zorgen, zijn een belangrijke drijfveer voor de machinebouwer in de voedingsmiddelenindustrie.

Samen met onze toeleveranciers van conveyor componenten, tandriemoverbrengingen en Motion Control systemen hebben wij een lange en breed ontwikkelde ervaring in deze branche, waardoor wij u prima terzijde kunnen staan tijdens het ontwerp van u als machinebouwer.

Ten gevolge van nieuwe marktontwikkelingen en trends in de voedingsmiddelenindustrie weten wij dat vele producerende bedrijven steeds op zoek zijn naar verbeteringen en aanpassingen van hun interne transportsystemen. Hierbij adviseren wij u graag welke transportmatten of kettingen u het beste kunt inzetten, eventueel vooraf getest met uw product op onze testlocatie. Indien u de uiteindelijke aanpassingen niet zelf wenst te realiseren, brengen wij u in contact met ons brede netwerk van machine- en transportbanenbouwers.