View this site in : Engels
test

Scheepvaart

Door het zeer brede pakket van thermische isolatiematerialen, in combinatie met haar jarenlange ervaring, is Caldic ‘totaalleverancier’ te noemen voor de scheepvaart.

Het intensieve contact met de adviesbureaus en de uitvoerende isoleerbedrijven heeft Caldic niet alleen veel technische knowhow opgeleverd maar heeft Caldic ook de mogelijkheid gegeven om in te kunnen inspelen op behoeften voor de scheepvaart. Het op maat vervaardigen van isolatie voor scheepsspanten is hiervan een goed voorbeeld, evenals het leveren van een brandwerende steenwolplaat, voorzien van een decoratief wit weefsel, specifiek voor de scheepvaart.

De door Caldic aangebrachte toplagen (weefsels en aluminiumfolies) zijn gecertificeerd voor de scheepvaart volgens MED keur. Caldic Isolatietechniek is de enige verdeler in de Benelux die beschikt over een eigen MED-gecertificeerde productie.

De klant wordt geadviseerd over de vereiste certificering voor de verschillende scheepsruimten en de benodigde certificaten kunnen door Caldic worden verstrekt.

Naast het pakket van thermische isolatie kan Caldic ook voorzien in vele bevestigingsmaterialen zoals isolatiepennen en tapes.Contact gegevens

T : 010-415 66 22

E : info@caldic-techniek.nl