View this site in : Engels

"Waarom zaken doen met Caldic Techniek, divisie generatortechnologie"

07-07-2015

"Waarom zaken doen met Caldic Techniek, divisie generatortechnologie?" Als wij deze vraag stellen binnen onze vaste klantenkring volgt veelal een eenduidige reactie, namelijk dat Caldic Techniek een partner is waar zij in alle aspecten op kunnen rekenen. Dat wij deze en overeenkomstig positieve reacties zeer waarderen mag duidelijk zijn.

Sinds jaar en dag is Caldic Techniek leverancier van STAMFORD, AvK en MARKON generatoren waarmee een vermogensrange van 2 - 10.000 kVA wordt afgedekt. In de decentrale energieopwekking (zowel maritiem als industrieel) gelden deze generatoren als A-merken met een zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Caldic Techniek kiest er duidelijk voor een handelsonderneming te willen zijn met eigen toegevoegde waarde voor zijn klanten. Het inspelen op behoefte van klanten en marktontwikkelingen heeft geleid tot onder andere extra diensten en in-huis productontwikkelingen waarvan de belangrijkste hieronder nog eens nader zijn genoemd.


Een voorraad van meer dan 250 generatoren t/m frame 7, inclusief gerelateerde onderdelen en componenten.

Hiermee is veelal een snelle levering mogelijk. En, niet minder belangrijk, kan bij calamiteiten op korte termijn voor vervanging van dit voor de energievoorziening zo kritische component worden zorggedragen. Ook de mogelijkheid om in onze eigen servicewerkplaats aanpassingen te kunnen doen aan voorraadproducten draagt hiertoe bij.

 

Leveren van snelle en vakkundig uitgevoerde service aan leveringen van Caldic Techniek, ter plaatse of in de eigen servicewerkplaats. Hiertoe behoort ook het assisteren bij inbedrijfstellingen van generatoren en vermogens-managementsystemen.

Essentieel is dat onze klanten kunnen rekenen op een 24/7 serviceverlening.

Eigen spuitcabine, waar generatoren op klantwens in elke RAL kleur kunnen worden gespoten.
Uiteraard worden hier milieuvriendelijke verfsoorten op waterbasis toegepast.

 

In-huis productontwikkelingen, bestaande uit;

  • Watergekoelde generator voor gas- en dieselmotoren
  • Lucht-lucht gekoelde generator voor maritieme en industriële toepassingen
  • IP44 generatoren voor maritieme en industriële toepassingen
  • PTO/PTI/PTH as-generator
  • Generator voorzien van een 2e aseind

Meer gedetailleerde informatie omtrent de door Caldic Techniek ontwikkelde producten kunt u vinden onder deze link.

Om klanten op een goede manier te kunnen adviseren, is er binnen onze organisatie een gedegen technische kennis van de producten en nog belangrijker, applicatiekennis. Deze kennis stelt ons in staat klanten in een vroeg stadium bij het ontwerp van installaties/systemen te begeleiden in de keuze van toe te passen generatoren en bijbehorend power managementsysteem.

Mocht u nader informatie wensen, neem dan contact op met een van onze account managers.test

Contact gegevens

T : 010-415 66 22

E : info@caldic-techniek.nl