View this site in : Engels

DEIF CGC200 - Compact Genset Controller

07-07-2015

DEIF CGC200 - Compact Genset Controller

Om tegemoet te komen aan en te anticiperen op de behoeften van de markt heeft DEIF nu een eenvoudige maar ook hoogwaardige oplossing als opvolger voor de vertrouwde keystarter KSE72-1N. Laatstgenoemde heeft meer dan 20 jaar zijn diensten bewezen binnen het DEIF programma.

DEIF wordt geprezen om zijn hoge kwaliteit geavanceerde controller oplossingen, maar sinds het stopzetten van de productie van de KSE72-1N keystarter module heeft het bedrijf nooit echt een oplossing gehad om dit gat op te vullen met een module die aansluit op de huidige serie controllers. Maar nu is er de CGC200 en deze voldoet volledig aan deze eisen.

De microprocessor gestuurde controller is niet alleen kosten concurrerend, maar behoudt DEIF’s markt leidende kenmerken en wordt geleverd met twee jaar garantie.

Als aanvulling aan de onderkant van het programma heeft de GCG200 de mogelijkheid om via het display geprogrammeerd te worden, maar ook nog steeds via de gratis te downloaden Utility software.

De CGC200 wordt geleverd met dezelfde type testcertificaten, uitstekende training en ondersteuning zoals u die bij elk ander DEIF product krijgt.

Als u wilt weten met welke functies de CGC200 nog meer is uitgevoerd, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact gegevens

T : 010-415 66 22

E : info@caldic-techniek.nl