View this site in : Engels

NIEUW! De Isolatie Monitor – AAL-2

02-11-2015

NIEUW!  De Isolatie Monitor – AAL-2

NIEUW! De Isolatie Monitor – AAL-2

Deif heeft een nieuw instrument toegevoegd in het assortiment paneelinstrumenten, de AAL-2. Deze vervangt de huidige AAL-111Q96, welke vanaf heden niet meer leverbaar is. De AAL-2 wordt gebruikt om toezicht te houden op de isolatie weerstand tussen een geïsoleerde wisselspanning distributienetwerk en een aard/veiligheidskabel.

De isolatie-monitor is toepasbaar bij enkele-fase en 3-fase netwerken met/zonder neutraal voor spanningen tot 440V AC.

De AAL-2 heeft een ingebouwde relais uitgang en een verstelbare waarschuwing instelling, rode instelbare wijzer, welke ingesteld kan worden door middel van het witte schroefje op de voorzijde van het instrument.

Verbeterde prestaties

  • Vertragingen vermindert de hoeveelheid valse alarmen, waardoor de prestaties verbeteren
  • Visuele indicatie van waarschuwingsinstelling, rode instelbare wijzer, welke ingesteld kan worden door middel van het witte stelschroefje aan de voorzijde van het instrument.

Verbeterde logistiek
Hogere mate van on-site flexibiliteit. Het instrument is af te stellen naar de applicatie on site. Een kortere levertijd op standaard versies uit onze voorraad in Rotterdam.

Het is ook mogelijk om een "custom made" versie aan te schaffen. Dit betekend dat het instrument geen rode wijzer heeft, maar een rode sectie op de schaal. Voor meer informatie betreffende het instrument en de prijs van de standaard versie en de "custom made" versie, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact gegevens

T : 010-415 66 22

E : info@caldic-techniek.nl