View this site in : Engels

Neugart breidt de serie uit met schuine vertanding

02-07-2013

Neugart breidt de serie uit met schuine vertanding

 

De markt stelt steeds strengere eisen aan de aandrijftechnische componenten. In reactie hierop introduceert Caldic de twee nieuwe series van Neugart, de PSN en de PSFN.

Naast een grote nauwkeurigheid, grote toegestane axiale en radiale krachten en een topperformance als het gaat om prestatie/afmeting, worden er nu een paar nieuwe dimensies toegevoegd. Rustige loop van de vertragingskast, synchronisatie en een geringe trilling veroorzaken zijn belangrijke criteria voor gebruikers in de verpakking, print, samenbouw en medische industrie.  

Terwijl de bestaande modellen van Neugart alle zijn uitgevoerd met rechte vertanding volgens de laatste stand der techniek, zijn de nieuwe series PSN en PSFN uitgevoerd met schuine vertanding.

De coaxiale oplossing met standaard uitgaande as (PSN)

Recentelijk zijn er drie bouwgroottes van dit model geïntroduceerd, type 70, 90 en 115 in overbrengings verhoudingen t/m 1:100. Het ontwerp is modulair en is vergelijkbaar met de PLN serie. Het geluidsniveau is tot 6 dbA lager dan deze PLN.

De coaxiale oplossing met uitgaande flens (PSFN)

In de flensvariant is nu de PSFN de kast met schuine vertanding. De recent geintroduceerde modellen hier zijn bouwgrootte 64, 90 en 110. De grotere maten volgen binnen enkele maanden. Net als de rechte vertandingsvariant biedt deze flensuitvoering een hoog maximum koppel op de uitgaande flens en een rustige loop door de schuine vertanding.

Voor meer productinfo klik door naar het productenoverzicht, waar u onder 'Motion Control producten' de verdere specificaties van de PSN of PSFN kunt terugvinden

Contact gegevens

T : 010-415 66 22

E : info@caldic-techniek.nl