View this site in : Engels

PPU-2 vanaf eind 2018 niet meer verkrijgbaar

08-07-2016

PPU-2 vanaf eind 2018 niet meer verkrijgbaar

Graag maken wij u er op attent dat de door u gevraagde PPU-2 unit een verouderd type controller is in het programma van DEIF.

Op dit moment zit het product in de spare parts fase zit van DEIF. Eind 2018 bereikt deze unit de status End of Life time. Dit houdt in dat na deze datum zowel de unit als de onderdelen hiervan niet meer geleverd zullen worden.

Onderstaand figuur geeft de "Product life" van een DEIF product weer.

Aan het einde van de actieve periode in het programma heeft DEIF de PPU-3 geïntroduceerd als vervangend product. Als volwaardige vervanger heeft de PPU-3 het voordeel dat het dezelfde afmetingen heeft als de PPU-2. Daarnaast zijn enkele opties nu standaard geworden en biedt de unit meer mogelijkheden als het gaat om logica. Deze logica, ook wel genoemd M-Logic, bevat voldoende regels om vrij te kunnen programmeren.

Het vervangen van een PPU-2 voor een PPU-3 is een vrij eenvoudige actie waarin wij u kunnen ondersteunen. Indien u niet in gelegenheid bent om de werkzaamheden zelf uit te voeren dan zullen wij de gepaste ondersteuning aanbieden.

Bent u benieuwd om wat voor een investering het gaat? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Wij zorgen voor een op maat gemaakte aanbieding.


Download datasheet PPU-3

Download installation instructions PPU-3

Download quick start guide PPU-3

Contact gegevens

T : 010-415 66 22

E : info@caldic-techniek.nl