View this site in : Engels

Servais Silencers, je moet even stil zijn om ze te horen.

07-07-2015

Servais Silencers, je moet even stil zijn om ze te horen.

Servais Silencers, afkomstig uit Engeland, is meer dan 60 jaar geleden opgericht als onafhankelijke fabrikant van industriële uitlaatdempingsystemen.

Caldic Techniek is al meer dan 20 jaar uw partner voor Servais Silencers in de Nederlandse markt. Wij houden voorraad van uitlaatdempers voor bijvoorbeeld stationaire dieselgeneratorsets, waardoor wij snel kunnen acteren op de vraag en behoefte uit de markt.

Wij kunnen de juiste uitlaatdemper berekenen en selecteren na opgave van uw gewenste geluidsreductie in dB alsmede uw opgave van het type en merk dieselmotor, huidige diameter uitlaatpoort met als voorkeur de gegevens van de motor zoals de gas flow in M3/min. Doorgaans zijn deze gegevens te vinden op de datasheet van de motor.

Het leveringsprogramma van Servais Silencers bestaat onder andere uit:

• Uitlaatgassendempers
• Absorptiedempers
• Resonantiedempers
• Combidempers
• Vonkenvangers

Een van de uitschieters in het leveringsprogramma van Servais is de SN126, welke de beste demping heeft. Deze demper heeft een maximale geluidsreductie van 30 - 50 dB over het geluidsspectrum. Onderstaand een afbeelding van de SN126.


Zo heeft elke uitlaatdemper in het programma zijn eigen kenmerken. Zou u graag meer informatie ontvangen en weten welke uitlaatdemper het beste bij uw motor past? Neem dan contact met ons op.

Contact gegevens

T : 010-415 66 22

E : info@caldic-techniek.nl