View this site in : Engels

Rexnord Premium Service

Verhoog uw productiviteit en reduceer uw onderhoudskosten.

 

 

Plant survey

Caldic inventariseert voor u de Rexnord componenten met de juiste artikelcodes en hoeveelheden per motornummer (kettingen, banden, kettingwielen en bochten). De inventarisatie wordt dus per conveyor individueel uitgevoerd.

Onze conveyor specialisten komen bij u een vooraf afgesproken tijdsdeel langs en meten de banen op, identificeren alle componenten en brengen dit overzichtelijk in kaart, met desgewenst een op maat advies hoe u standaardisatie kunt doorvoeren in uw conveyors. 

Voor meer informatie over de Premium Service bekijk de speciale video.

Slijtage analyse

Tijdens de plant survey wordt het slijtageniveau van de Rexnord componenten geregistreerd en online vastgelegd in een beveiligde omgeving. Hiermee heeft u altijd direct toegang tot de juiste informatie. Welk component of welk type ketting; u krijgt het overzichtelijk voorgeschoteld met de juiste aantallen, prijzen en een foto ter herkenning.

Rapportage

De rapportage wordt online gepubliceerd met de daarbij behorende adviezen van vervanging en is alleen toegankelijk door uw geautoriseerd personeel. De rapportage wordt per lijn opgebouwd zodat u een prima inzicht krijgt in de status van elke individuele conveyor.

Voordelen

  • Standaardisatie van de kettingen.
  • Lagere voorraadkosten.
  • Voorraadadvies voor noodreparaties.
  • Eenvoudige inkoop van het correcte product met de juiste hoeveelheid.
  • Optimaal gebruik van de levensduur van de band/ketting door vervangingsadvies.
  • Historisch kostenoverzicht per motornummer
  • Toekomstige onderhoudskosten inzichtelijk gemaakt

Related Markets
Contact gegevens

T : 010-415 66 22

E : info@caldic-techniek.nl