Akash Raktoe


Akash Raktoe

Accountmanager Generator technologie

Locatie: Rotterdam

Akash is na zijn MTS Electrotechniek opleiding en aan het einde van zijn HTS bedrijfskunde  op 1 maart 2009 bij ons in dienst gekomen. Na een inwerktraject van 1 jaar vanuit een binnendienstfunctie is hij de rol van accountmanager gaan invullen en is nu verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties en acquisitie voor deze productgroep.

"in mijn eerste jaar ben ik direct voor een week naar Denemarken gegaan om bij de fabriek DEIF de ins en outs te leren van generator controls. Verder heb ik met de techniek van generatoren kennisgemaakt in de praktijk. Dankzij de service werkplaats generatoren bij Caldic en een aantal vakkundige collega’s heb ik zowel in de praktijk als theoretisch mij snel kunnen ontwikkelen.

In de afgelopen periode heb ik alle ruimte hiertoe gekregen en heb ik voldoende mogelijkheden gehad mijn eigen inbreng hieraan te leveren.Nu ik zelf actief in de verkoop zit ben ik ook meer betrokken bij de marketing van onze producten en lever een bijdrage aan de website.

Mooi moment was de organisatie die ik heb gedaan rondom de ontvangst van de Scheepvaartclub die bij Caldic te gast was. Hiervoor zijn testopstellingen voorbereid en waren uiteindelijk meer dan 70 mensen te gast die een goede indruk hebben gekregen van Caldic Techniek en haar toegevoegde waarde.

De komende jaren wil ik mijzelf verder blijven ontwikkelen middels fabriekstraining en bezoeken om zodoende onze klanten optimaal te woord te kunnen staan.

Ben je enthousiast geworden over mijn verhaal bekijk dan onze vacatures of mail of bel (06-29510208) mij voor verdere vragen."

Je kunt mijn LinkedIn profiel bekijken via de link