You asked, we listened!

07-07-2016

You asked, we listened!

Caldic Techniek introduceert het nieuwste platform van DEIF, MultiLine 300.Caldic Techniek is al jarenlang uw partner in de Nederlandse markt voor Stamford generatoren en DEIF generator control systemen.

Een van de laatste ontwikkelingen op het gebied generator control systemen is de nieuwe serie “MultiLine 300” van DEIF. DEIF staat bekend om zijn brede programma van analoge meters tot aan complete Power Management Systemen. Vanwege de continu ontwikkelingen op dit gebied heeft Deif de laatste jaren gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe productlijn, de Multi Line 300 serie. De PPM300 is het eerste product uit de ML300 serie welke wordt geïntroduceerd.

Alles in het nieuwe platform is anders behalve dat het nog steeds van het bekende Deense hoogstaande kwaliteit is. Zo heeft de MultiLine 300 niet alleen een compleet nieuw uiterlijk maar ook een gebruiksvriendelijke manier van configureren en gebruik. Het systeem is modulair opgebouwd waardoor een hoge mate van flexibiliteit is gewaarborgd.

Kijk hieronder de intro via video.

Mocht u nader informatie wensen, neem dan contact op met een van onze account managers.

<iframe width="560" height="315"
src="https://www.youtube.com/embed/HqijcPwWyu0"></iframe>