Caldic Techniek behaalt gouden Ecovadis certificering

15 augustus 2023

Met grote trots kunnen wij aankondigen dat Caldic Techniek in juli de gouden Ecovadis certificering heeft behaald.

Deze certificering, waarmee Caldic Techniek behoort tot de 5% best presterende bedrijven wereldwijd, onderstreept de grote stappen die wij de laatste jaren hebben genomen op het vlak van mens en milieu. Naast erkenning voor onze inspanningen biedt deze certificering vooral zekerheid voor onze klanten en partners die zich net als wij willen inzetten voor het realiseren van een volledig duurzame waardeketen.

Ecovadis

Ecovadis is een onafhankelijke organisatie die bedrijven beoordeelt op diverse criteria omtrent milieu en sociale factoren. Na een onafhankelijke en uitgebreide analyse deelt Ecovadis certificeringen uit die een inzage geven in de inspanningen en resultaten die bedrijven op sociaal- en milieuvlak behaald hebben. Zo biedt Ecovadis een certificering waarop klanten en leveranciers kunnen vertrouwen, maar ook maakt de Ecovadis certificering duidelijk inzichtelijk welke stappen gezet kunnen worden om verdere progressie te boeken.

Op naar Platinum

Binnen de Caldic groep is het streven om toe te werken naar een Platinum certificering voor de groep als geheel en al haar onderdelen. Enkele bedrijven zoals Caldic Italië, Caldic Panama, Caldic Nieuw Zeeland en Caldic USA hebben de Platinum certificering al behaald. Aan de hand van de richtlijnen van Ecovadis willen wij als Caldic Techniek de komende jaren ook de nodige stappen nemen om de Platinum Ecovadis certificering te verkrijgen.

Vragen over Ecovadis?

Neem contact op met Erwin Pleus

Ecovadis