Caldic Techniek op de Electric & Hybrid Marine Expo - 20, 21 en 22 juni, RAI Amsterdam

1 mei 2023

Wij verwelkomen u graag bij de stands van STAMFORD | AvK en DEIF

Caldic Techniek is dit jaar aanwezig bij de Electric & Hybrid Marine Expo op 20, 21 en 22 juni in de RAI Amsterdam. Samen met onze partners vertellen we u graag uitgebreid over de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Generatoren

Onze collega Peter van Poppel staat voor u klaar bij de stand van Cummins Generator Technologies, standnummer 5030. Peter en de vertegenwoordigers van Cummins vertellen u graag alles over de ultieme STAMFORD generatoroplossingen voor de scheepvaart, die over de hele wereld worden gebruikt in hybride en op alternatieve brandstoffen werkende verbrandingsmotoren voor voortstuwing, hulpvermogen en asvermogen, van 5 tot 8000 kVA.

Power management

Het innovatieve Deense bedrijf DEIF is te vinden op stand 3042. Hier treft u onze collega Marcel Reinders. De power management oplossingen van DEIF laten AC-, DC-distributie en batterijen, brandstofcellen en walaansluitingen naadloos samenwerken. Zo werkt DEIF aan innovatieve en veilige power management oplossingen die een belangrijke bijdrage leveren aan de energievoorzieningen van de toekomst. Laat Marcel en DEIF u helpen koers te zetten naar een schone scheepvaart!

Gratis toegangskaarten

Toegangskaarten voor de Electric & Hybrid Marine Expo zijn vrij verkrijgbaar. Om gratis kaarten te ontvangen  registreert u zich hier.

Maak een afspraak met onze specialisten

Peter van Poppel - Generatoren

Marcel Reinders - Power Management

Partners