Caldic Techniek op werkbezoek bij DEIF mei 2023

8 juni 2023

In mei 2023 hebben collega’s Marcel Reinders en Rob Olijerhoek een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van onze partner DEIF in Denemarken. Naast een weerzien met oude bekenden, maar ook een kennismaking met nieuwe collega’s van DEIF was er voor Rob en Marcel een uitgebreid programma aan producttrainingen en presentaties samengesteld.

Hands-on trainingen van DEIF

Om de klanten van Caldic Techniek nog beter te kunnen bedienen en te adviseren heeft Marcel een aantal hands-on trainingen gevolgd. Onder andere kwamen de implementatie van de Multilijn 300 en het visualiseren van power management systemen en de opbouw van de HMI aan bod. Daarnaast werden ook diverse trainingen gevolgd voor het oplossen van storingen.

Productpresentaties

Uit de oude bekende AGC-4 familie werd een presentatie van de geüpdatete AGC-4 Mk II bijgewoond. Een mooie volgende ontwikkeling van deze controller met een aanzienlijk snellere processor en verbeteringen op het vlak van programmering.

iE250 controller

Eind 2023 zal DEIF de langverwachte iE250 controller op de markt brengen. Ook van deze future-proof intelligent energy controller werd een uitgebreide presentatie bijgewoond. De eerste indrukken waren zeer positief. De iE250 is zeer intuïtief te bedienen, eenvoudig in te stellen en heeft een groot en overzichtelijk touchscreen. We kijken uit naar de lancering van dit innovatieve product!

Vragen over de mogelijkheden met DEIF

Neem contact op met Marcel Reinders of één van zijn collega's

Partners

Gerelateerde Producten

Energietechniek

Caldic Techniek is specialist op het vlak van generatoren en de besturing en beveiliging van energiesystemen. Wij leveren producten van de hoogste kwaliteit die elke dag weer op betrouwbare wijze optimale prestaties leveren.

Lees meer

Motor- en Generatorbesturing

Bij Caldic Techniek beschikken we over een compleet assortiment aan hoogstaande producten op het vlak van motor- en generatorbesturing met uitgebreide functionaliteiten en beveiliging van hoog niveau.

Lees meer

Power Management & Hybride Oplossingen

Met uitgebreide power management oplossingen hebben we bij Caldic Techniek alles in huis om u te voorzien van de juiste producten voor het ontwerpen en bouwen van een optimaal energie systeem voor alle toepassingen en omstandigheden.

Lees meer

Meetinstrumenten en Toebehoren

Met een zeer compleet aanbod aan meetinstrumenten en toebehoren heeft Caldic Techniek alles in huis voor de monitoring van uw elektrische systemen.

Lees meer

Beveiligingsrelais

Caldic Techniek biedt u een uitgebreid arsenaal aan laag- en middenspanning beveiligingsrelais waarmee u bent verzekerd van hoogwaardige en maximaal beschermende beveiligingssystemen.

Lees meer

PLC's & Touchscreens

Caldic Techniek beschikt over diverse PLC en touchscreen oplossingen die uitgebreide mogelijkheden bieden op het vlak van aansturing, monitoring, controle en analyse van uw systemen.

Lees meer

Bruginstrumenten

Met ons zeer brede en complete spectrum aan bruginstrumenten van DEIF bent u in staat vernieuwende en praktische brug toepassingen te bouwen voor alle typen vaartuigen.

Lees meer