Collega's Jurgen Vermeulen en Rob Snelders bezoeken Neugart international sales meeting

10 mei 2023

Onze collega’s Jurgen Vermeulen en Rob Snelders bezochten op 27 en 28 april 2023 de internationale sales meeting van het bedrijf Neugart, de toonaangevende producent van high precision gearboxes waarvan wij sinds jaar en dag trots premium leverancier zijn.

Neugart staat er in de markt van high precision gearboxes om bekend de hoogste kwaliteit  te leveren voor zeer competitieve prijzen. Daarnaast wordt Neugart gewaardeerd door de actieve rol die zij spelen in het contact met de leveranciers en engineers die met hun producten werken.

Volgens Rob is dit een van de manieren waarop Neugart ervoor zorgt dat hij van waarde kan zijn voor zijn klanten: “Het evenement bood een unieke gelegenheid om te netwerken, nieuwe inzichten op te doen en waardevolle relaties op te bouwen. Het programma zat boordevol inspirerende sprekers, diepgaande workshops en boeiende paneldiscussies. We hebben onze kennis over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche kunnen vergroten, wat ongetwijfeld van onschatbare waarde zal zijn voor onze klanten. We hebben waardevolle inzichten gekregen die we kunnen gebruiken om onze klanten een nog betere ondersteuning te geven bij de selectie van de vertragingskast specifiek voor hun toepassing.”

Met behulp van het Neugart netwerk en de inspiratie die Rob en collega’s halen uit sales meetings en gelijksoortige evenementen, kunnen zij klanten continu helpen de nieuwste en meest passende oplossingen te vinden.

Vragen over Neugart?

Neem contact op met Rob Snelders

Neugart