Werkplaats Generatoren & DEIF Besturingsapparatuur

31 augustus 2023

Caldic Energietechniek beschikt over een uitstekend geoutilleerde werkplaats. In onze werkplaats verzorgen wij de klant specifieke aanpassingen aan generatoren en DEIF Besturingsapparatuur.

Een aanpassing in een generator kan bestaan uit een kleine aanpassing, zoals bijvoorbeeld een andere spanningsregelaar tot een grotere aanpassing, waarbij we het complete koelsysteem van een generator ombouwen naar waterkoeling. Onze kundige medewerkers zorgen dat deze werkzaamheden snel en correct worden uitgevoerd.

Productpresentaties en -demonstraties

In onze werkplaats is een complete test- en demonstratieruimte aanwezig waarin we apparatuur kunnen demonstreren, training kunnen geven en apparatuur alvast van de juiste instellingen kunnen voorzien voordat deze bij u wordt afgeleverd.

Caldic Techniek levert meerwaarde

Wij vinden het belangrijk waarde toe te voegen in de hele keten. Hiervoor hebben wij diverse services ontwikkeld waar u op kunt bouwen.

Tijdens uw engineeringsproces staan onze mensen u met raad en daad bij. Omdat de betere oplossing kan vragen om maatwerk, hebben wij in onze werkplaatsen in Rotterdam de mogelijkheid generatoren te modificeren en tandriempoelies geheel volgens uw specificaties te produceren.

Wilt u meer weten over onze Generator werkplaats en DEIF Besturingsapparatuur? We vertellen u graag meer over onze ervaringen en de verschillende aanpassingen en mogelijkheden die we voor u kunnen realiseren.

Vragen over onze Werkplaats voor Generatoren & DEIF Besturingsapparatuur

Neem contact op met Rob Olijerhoek of één van zijn collega's.

Leveranciers & Merken