Terugblik Electric & Hybrid Marine Expo 2023

25 juni 2023

Een geslaagde beurs met een award voor Caldic Techniek!

20, 21 en 22 juni vond in de RAI in Amsterdam de jaarlijkse Electric & Hybrid Marine Expo plaats. Caldic Techniek was goed vertegenwoordigd met de aanwezigheid van onze collega Peter van Poppel op de stand van STAMFORD en onze collega Marcel Reinders op de stand van DEIF.

STAMFORD: tevreden gezichten en een Award

Peter van Poppel heeft op de stand van STAMFORD uitgebreid gesproken met vele tevreden bestaande klanten over hun ervaringen met de generatoren van STAMFORD. Daarnaast was er ook veel interesse vanuit potentiële nieuwe klanten voor de betrouwbare en hoogwaardige productlijnen van het toonaangevende bedrijf. Een mooie verrassing was de award die wij als Caldic Techniek hebben mogen ontvangen uit de handen van Francisco Celaya van STAMFORD. Een mooi stuk waardering voor een zeer prettige en waardevolle samenwerking die inmiddels al 55 jaar duurt!

DEIF

Voor de tweede keer nam onze collega Marcel Reinders samen met het Deense DEIF deel aan de Electric & Hybrid Marine Expo. Marcel heeft ook dit jaar weer vele interessante gesprekken gevoerd. De huidige grote belangstelling voor hybride stroomvoorziening bleek eens te meer veel mogelijkheden te bieden voor DEIF en Caldic Techniek om ondersteuning te bieden op het gebied van besturing van hybride installaties.

Diner met partners

Uiteraard was de deelname van onze belangrijkste partners STAMFORD en DEIF aan de Electric & Hybrid Marine Expo de uitgelezen mogelijkheid om vanuit Caldic Techniek een gezamenlijk diner te organiseren. Op woensdagavond, na afloop van de beurs, hebben we op een zonnig terras aan de Amstel in Amsterdam een gezellige avond en een goed diner gehad.

Partners