CNC Tandriempoelie productie

31 augustus 2023

Caldic Techniek beschikt over een eigen CNC productie in Rotterdam. Naast de standaard afmetingen kunnen we met ons eigen machinepark maatwerk oplossingen voor uw processen en machines realiseren.

Poelie op maat geheel naar uw technische wensen

Met onder andere meerdere CNC draaibanken en een tweetal Pfauter afwikkelfreesmachines produceren wij in onze werkplaats in Rotterdam met een enthousiaste groep vakmensen een breed assortiment aan tandriempoelies. Door onze brede ervaring met de productie in onze eigen werkplaats zijn wij in staat maatwerk oplossingen te realiseren die tot grote winsten in uw productieproces kunnen leiden.

Caldic Special Poelies maken wij met een grote diversiteit aan vertandingen zoals de bekende HTD vertandingen. Maar natuurlijk ook een brede serie aan T en AT poelies. De laatste tandprofielen kunnen wij in de spelingsvrije variant maken met zogenaamde nulvertanding.

Easydrive

Onder licentie produceren we het concept van Easydrive poelies waarmee u voor een breed aantal toepassingen een ultieme oplossing kunt realiseren. Voor meer informatie over de Easydrive poelies kunt u op deze pagina terecht.

Caldic Techniek levert meerwaarde

Wij vinden het belangrijk waarde toe te voegen in de hele keten. Hiervoor hebben wij diverse services ontwikkeld waar u op kunt bouwen.

Tijdens uw engineeringsproces staan onze mensen u met raad en daad bij. Omdat de betere oplossing kan vragen om maatwerk, hebben wij in onze werkplaatsen in Rotterdam de mogelijkheid generatoren te modificeren en tandriempoelies geheel volgens uw specificaties te produceren.

Wilt u meer weten over onze CNC Poelieproductie? We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden met onze eigen poelies.

Vragen over Caldic's eigen CNC Poelie productie?

Neem contact op met Jan Kees Boot of één van zijn collega's.