Rexnord Premium Service

20 september 2023

Met de Rexnord Premium Service zorgen we ervoor dat uw conveyors zo min mogelijk stil staan door een overzichtelijk en efficiënt onderhoudsprogramma te implementeren.

Verhoog uw productiviteit en reduceer uw onderhoudskosten.

Plant survey

Caldic inventariseert voor u de Rexnord componenten met de juiste artikelcodes en hoeveelheden per motornummer (kettingen, banden, kettingwielen en bochten). De inventarisatie wordt dus per conveyor individueel uitgevoerd.

Onze conveyor specialisten komen bij u langs op een vooraf afgesproken tijd en meten de banen op, identificeren alle componenten en brengen dit overzichtelijk in kaart. Desgewenst kan een op maat gemaakt advies over het doorvoeren van standaardisatie in uw conveyors opgesteld worden en kan er een minimaal voorraad advies worden uitgebracht.

Slijtage analyse

Tijdens de plant survey wordt het slijtageniveau van de Rexnord componenten geregistreerd en online vastgelegd in een beveiligde omgeving. Hiermee heeft u altijd direct toegang tot de juiste informatie. U krijgt een geheel overzicht van de technische staat van uw conveyors.  Daarnaast geeft het programma een inzicht in toekomstige onderhoudskosten.

  • Code groen: Product verkeert in goede staat (geen actie benodigd)
  • Code oranje: Product hoeft pas bij de volgende revisie vervangen te worden (geen actie benodigd)
  • Code rood: Product zal het niet uithouden tot de volgende revisie (vervangen)

QR code

Scan met uw telefoon de Rexnord QR code op de baan en weet direct hoeveel er van welk product in de baan ligt. Uw magazijnlocatie kan hieraan toegevoegd worden, zodat een monteur niet lang hoeft te zoeken voor vervanging.

Bij vervanging zorgt het scannen van qr code op de baan en de QR code op de verpakking van het nieuwe product dat het nieuwe product de met vervangingsdata in de Rexnord Premium Service wordt geüpdatet

Rapportage

De rapportage wordt online gepubliceerd met de daarbij behorende adviezen van vervanging en is alleen toegankelijk door uw geautoriseerd personeel. De rapportage wordt per lijn opgebouwd zodat u een goed inzicht krijgt in de status van elke individuele conveyor.

Voordelen

  • Standaardisatie van de kettingen.
  • Lagere voorraadkosten.
  • Voorraadadvies voor noodreparaties.
  • Eenvoudige inkoop van het correcte product met de juiste hoeveelheid.
  • Optimaal gebruik van de levensduur van de band/ketting door vervangingsadvies.
  • Historisch kostenoverzicht per motornummer
  • Toekomstige onderhoudskosten inzichtelijk gemaakt

Technisch advies van onze specialist nodig?

Neem contact op met Rob Snelders of één van zijn collega's.

Leveranciers & Merken