STAMFORD lanceert de krachtige en efficiënte S9LV generator

9 juli 2024

Caldic Techniek, dé exclusieve distributeur van STAMFORD | AvK in de BeNeLux, kondigt met trots de lancering aan van de STAMFORD S9LV generator.

Introductie van de STAMFORD S9LV generator

De S9 serie kennen we al als midden- en hoogspanning generator en is nu uitgebreid naar laagspanning. Deze innovatieve laagspanning generator biedt ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid, waardoor het de ideale keuze is voor vele industriële toepassingen, zoals data centers, WKK installaties, energieopwekking en noodstroominstallaties .

Ontworpen voor energie-efficiëntie en betrouwbaarheid

De STAMFORD® S9LV generator, ontworpen door STAMFORD | AvK, is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende vraag naar energie-efficiëntie en betrouwbaarheid in de industriële sector. Met zijn geavanceerde technologieën en robuuste constructie levert de S9LV generator indrukwekkende prestaties onder verschillende belastingen, terwijl hij tegelijkertijd een hoog niveau van efficiëntie handhaaft. Meer vermogen op eenzelfde footprint dus een hogere energiedichtheid.

Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd

“Dankzij onze samenwerking met STAMFORD | AvK kunnen wij onze klanten nu de STAMFORD S9LV generator aanbieden, die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid,” aldus Peter van Poppel, Account Product Manager Generatoren bij Caldic Techniek. “Deze generator zal onze klanten helpen om te voldoen aan hun energiebehoeften op een kosteneffectieve en milieuvriendelijke manier.”

Een waardevolle aanvulling op ons assortiment

Met zijn geavanceerde kenmerken en duurzame ontwerp is de STAMFORD S9LV generator een waardevolle aanvulling op het assortiment van Caldic Techniek. Bezoek onze STAMFORD pagina voor meer informatie over de STAMFORD S9LV generator en andere producten en diensten van Caldic Techniek.

Toegevoegde waarde door uitgebreide services bij Caldic Techniek

Wij hechten veel waarde aan het toevoegen van kwaliteit en efficiëntie in de gehele keten. Hiervoor hebben wij diverse services ontwikkeld waarop u kunt vertrouwen.

Ondersteuning tijdens het engineeringsproces

Tijdens uw engineeringsproces staan onze deskundige medewerkers klaar om u met raad en daad bij te staan. Omdat een optimale oplossing vaak maatwerk vereist, bieden onze werkplaatsen in Rotterdam de mogelijkheid om generatoren te modificeren.

Meer weten over onze generator werkplaats en DEIF besturingsapparatuur?

Wilt u meer weten over onze gespecialiseerde generator werkplaats, onze spuiterij of over DEIF besturingsapparatuur? Wij delen graag onze uitgebreide ervaringen en informeren u over de verschillende aanpassingen en mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden met STAMFORD generatoren?

Neem contact op met Peter van Poppel of één van zijn collega's

Leveranciers & Merken

Downloads