easy drive CAD files nu beschikbaar voor uw engineerings-vraagstukken

6 maart 2024

We zijn enthousiast om aan te kondigen dat onze partner easy drive® zijn vernieuwde website heeft gelanceerd, met als hoogtepunt de downloadbare CAD-bestanden voor alle 258 voorraad poelies. Zo tilt u nu uw engineering projecten naar een nog hoger niveau met behulp van formaten zoals STEP, STL, DXF, of GLB. Duik in de toekomst van easy drive poelies en maak uw visies werkelijkheid!

Het betrouwbare en slimme systeem waarmee u tandriemen kunt sturen

Caldic Techniek is licentiehouder van easy drive, het slimme systeem waarmee u ingewikkelde sturingsvraagstukken van tandriemen kunt oplossen zonder gebruik te maken van flenzen, speciale tandprofielen of stuursnaren.
Indien u kleine series van deze poelies gaat inzetten in uw constructie is het gebruik van deze basispoelies als vertrekpunt voor uw ontwerp een economische oplossing.

Wilt u een andere vorm? Ook dat is mogelijk! In onze tandriempoelieproductie in Rotterdam produceren wij onder licentie elke gewenste easy drive poelie die u nodig heeft.

Nog niet bekend met easy drive?

Kom hier meer te weten over dit baanbrekende systeem dat flenzen, stuurriemen en speciale tandprofielen overbodig maakt of neem contact op met onze specialisten voor persoonlijke hulp.

Benieuwd naar de mogelijkheden met Easydrive ?

Neem contact op met Rob Snelders of één van zijn collega's

Leveranciers & Merken